четвъртък, юни 20, 2024
Заглавна страница » Домашни правила » Small World: Раси и умения, направени от фенове
Small World: Раси и умения, направени от фенове

Small World: Раси и умения, направени от фенове

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

smallworld_boxfrontЕдна от най-продаваните игри на Days of Wonder и със сигурност една от най-продаваните игри у нас е Small World. В интерес на истината е и една от малкото им игри, които не са заляти с разширения.Само 6-7.:)  Повечето от тези разширения добавят нови раси и умения, но и още нещо. Нещо, което е доста популярно сред игрите – празни плочки/карти, които са предназначени за домашни разширения. Много от нас нямат дарбата да рисуват добре или пък да крадат добре от google images, затова често прибягваме до форумите на BGG за тези неща. Същото направих и аз.

За ваше улеснение съм изкарал всички умения и раси, които си струват и съм ги сложил в един файл. За съжаление нямат обяснение и ще трябва сами да предполагате какво правят уменията. Е, можете да отскочите до BGG за разяснение. Ако пък изчакате малко, до другата седмица може би ще успея да изкарам всички изяснения и да ги подредя разбираемо.

Бонус към тези раси и умения: Във файла ще откриете и Decline Helper, който много ще ви помогне в смятането на вашите упаднали раси.

[sociallocker]Small world[/sociallocker]

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Няколко чудесно направени раси и специални умения, които без проблем може да имплементирате във вашия Small World

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 3.48 ( 2 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers