неделя, юни 23, 2024

За нас

Името Big Box Gamers има за цел да обедини всички играчи на настолни игри. Освен геймърите, които отдавна са се отдали на своето хоби, така и хората, които никога не са имали шанс да се докоснат до съвременните игри.

Ние смятаме, че прекарването на времето в спокойна атмосфера с тези игри и приятна компания, може напълно да задоволи социалната ни нужда без да се налага да се надвикваме и да ни боли глава на сутринта.  Всичко се свежда до това, просто да опитаме.

Вярваме в една много проста максима. Както казва един близък приятел на сайта – „Всяка една игра, която имаме е най-добрата игра”. Смисълът е, че игрите трябва да се купуват за да бъдат играни, не за да бъдат купени.  Знаем много добре, че колекционерството на тези игри е скъпо хоби, затова и смятаме, че няма значение колко игри имаш – може дори да имаш само една. И без това вече има все повече места където можеш да ги пробваш, дори и нашият дом, който между другото е винаги отворен.

Благодарим за помощта на някои приятели на сайта, които ни позволиха да превеждаме и използваме техни статии и ревюта на игри. Ето и пожеланията на някои от тях.

 

                     “Надявам се всички да се наслаждават на тези реюта, да обичат борд игрите, както и играенето на тях с други хора, толкова много, колко аз!”                                                 

                                                     Том Васъл от „The Dice Tower“

        “Пишете от дъното на сърцето си и успех с вашия сайт. Пожелавам ви да покажете на нормалните хора ценността на нашето весело нърд хоби. И нека получите много безплатни игри от издателите на игри, които искат да навлязат в новоизлюпения български пазар.“                                                                                                                       

                                                     Мат Дрейк от „Drake’s Flames“

“ Пожелавам ви успех с вашия проект.“   

                                                        Токс от „Critshappen“

„Най-важното от всичко е да се забавлявате, да играете честно и да сте добри едни към други. Всичко най-хубаво!“

                                                Родни Смит от „Watch It Played“

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Facebooktwitter
Big Box Gamers