четвъртък, февруари 29, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Folded Space – Robinson Crusoe Insert
Folded Space – Robinson Crusoe Insert

Folded Space – Robinson Crusoe Insert

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Преди да започнете да четете ви препоръчвам да видите и другите ни ревюта на аксесоари от Folded Space, където говорим малко повече за компанията.

Ако вие сте същество, което се е прецакало да даде почти двойна цена за първото издание на Robinson Crusoe, което ако не друго, е с по-лошо качество отколкото второто – нека аз бъда този, който отново ще ви развали настроението – Сори, този органайзер не е за вас. Тоест, той върши работа единствено за формата на новата кутия на Robinson Crusoe.

В предната ми статия пропуснах да ви предупредя за нещо. В новата вълна на Folded Space инсърти ще получите повече, отколкото очаквате. Така че ако така стане, че ви останат части, кутийки, гайки, отвертки и надуваеми делфини, да не се притеснявате.

Просто, за да се улесни и поевтини производството, листите с части са пълни с повече неща.

Сега това какво да го правя?

Ако сте чели предните ми статии за органайзерите на Folded Space може да сте обърнали внимание на това, че сглобяването е толкова лесно, че няма нужда да гледате инструкциите.

Забравете за това. Поне за този органайзер.

Повечето неща тук са стандартни, но има едни готини ъглови кутийки, които са с несеиметрични части. С други думи, можете да ги сглобите грешно. Първоначално ще изглежда, че всичко е наред, но после ще се окаже, че сте сложили стените на грешните места. Просто… внимавайте с тях и не бъдете българи, а следвайте инструкциите. (Хубавото е, че на листите имате една резервна кутийка с такъв ъгъл)

Вляво – резервна кутийка залепена грешно. Вдясно – правилния вариант. Вляво и вдясно – левите ми ръце с лепило в ръка.

Иначе всичко друго е перфектно, макар и да има контейнери, които събират повече от един вид токъни.

Робинзон е игра с множество компоненти и преди Folded Space аз използвах джъмбовска кутия за по-бърз сетъп. Очевидно сега е с пъти по-лесно да започна игра.

Има и още едно нещо – понеже органайзерът е с място за разширението „Voyage of the Beagle”, ако го нямате (както съм и аз), то хармонията с компонентите и привидния вакуум малко ще се разводни. Но! Ако не сте пълен фен на дзен формирането на игрите ви, гарантирам ви, че всичко си седи на мястото, дори и да си държите играта вертикално.

На ви и още снимки.

Да, тези нямат дъно, но няма и нужда, защото картите си стоят на борда.

Ако се кефите – можете да посетите сайта на Folded Space и да разберете за всички останали бижута, които предлага!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers