неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Folded Space – Gaia Project Insert
Folded Space – Gaia Project Insert

Folded Space – Gaia Project Insert

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Gaia project влезе в личния ми топ 50 след първата игра. След втората – в топ 20, а след трета и четвърта… ще разберете скоро.

Това е една от най-тежките игри в колекцията ми и изисква сериозно мачкане на цифри, така че всичко, което може да улесни преживяването би било плюс.

Не мислих, че имам нужда от органайзер за играта, тъй като всичко уж беше удобно прибрано в торбички, но за пореден път, Folded Space ме опровергаха.

Вижте и мнението ми за останалите Folded Space продукти, до които успях да се добера.

Освен, че всеки цвят има удобно място в кутията, тук е отделено изключително внимание дори на отделните токъни, които са подредени перфектно, за да не се занимавате с ровене из купчини, когато имате нужда. За повече подробности, вижте снимките!

Това ъгълче, което се подава не е случайно.
То държи плочките да не се мотаят из кутията ви.

Folded Space ви дава възможност да си изгъзарити всичките игри. Вижте сайта им!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers