вторник, юли 16, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Folded Space – Pulsar 2849 Insert
Folded Space – Pulsar 2849 Insert

Folded Space – Pulsar 2849 Insert

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Вече сме правили няколко ревюта на органайзерите на Folded Space. Това е най-достъпната компания за изработка на органайзери на игри не само защото цените на инсъртите са потресаващо ниски, но и защото компанията се намира в България.

Ако искате да видите ревютата ни някои от по-старите им инсърти, кликнете на бутоните отдолу.

Folded Space извършва редовни кампании в Кикстартър, като всяка нова вълна ни предоставя още по-огромен избор от достъпни и функционални инсърти.

Днес ще говоря за органайзера на Pulsar 2849. Ако не сте запознати с играта ви препоръчва да кликнете на бутона отдолу.

След като свършихме с бутонясването, трябва да си кажем едно нещо предварително – Pulsar 2849 не беше най-трудоемката игра са сортиране, тъй като всичко си имаше място по борда.

Това, което прави органайзера на Folded Space е да унищожи нуждата ви от торбички и да ви съкрати времето за сетъп от около 10 минути, до по-малко от една.

Както всеки един инсърт на Folded Space – и този успях да сглобя за под един час, което е огромен комплимент от човек с две леви ръце, като мен.

Инсъртът пристига с указание кое къде се лепка, но дори и без него всичко е напълно ясно.

Освен това, за разлика от огромния инсърт за Gloomhaven, тук след като изкарате кутийките, лесно ще откриете как да ги приберете след края на играта. Няма да има нужда да си пазите листчето от органайзера, който да ви държи за ръката след всяка игра.

Ето и снимките.

Всички си влиза идеално на мястото и дори да поставите кутията вертикално, нищо няма да се разсипе (Аз я държа вертикално)
Тази част се иползва за уплътняване на кутията.
Тя подпира основната дъска, за да може да е хлопа наляво-надясно
Останалите бордовете (без личните) се размотават обаче, просто защото са с нестандартна форма и е трудно да се измисли нещо специално за тях.
Да, като използвате кутийките ще загубите облата форма, но поне шапката на снежния човек си е там.
Всеки играч си има собствена кутийка с лични компоненти.
Накрая „тургате“ книжката отфоре и всичко си е на мястото.

Ако ви кефи как изглежда това, ви препоръчвам да посетите сайта на Folded Space и да си поръчате органайзера на Pulsar 2849. Не е най-скъпото неща на света.

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers