петък, юни 21, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Нови протектори за карти от Mage Company
Нови протектори за карти от Mage Company

Нови протектори за карти от Mage Company

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Ако сте маниаци в тунинговането на игрите си, вероятно имате органайзери, подобрени компоненти и всякакви други скъпотии, които със сигурност надскачат цената на базовата игра. Ако сте кежуъл геймър или пък имате много пари и не се занимавате толкова с предпазването на компонентите си, тази статия не е за вас.

Повечето геймъри обаче знаят колко важно нещо са протекторите за карти. Да, аз самият не слийввам всичките си игри, но някои определено имат нужда. Има всякакъв вид размери от всякакви компании, но ако не сте разбирач или не се опитвате да бъдете в тези среди, най-често търсите скъпите, които изглеждат и се усещат яко и онези евтините, които се лепят една с друга и ги псувате всеки път, когато играете с тях. И въпреки това, почти винаги прибягвате точно към евтините, защото, ами… евтини са. Ако трябва да слагате протектори на Smash Up и всичките му разширения, ще трябва да продадете останалата си колекция от игри, ако искате нещо качествено. 

Mage Company произвежда нова линия premium протектори, които се доближават като цена към ниския клас, но качеството не отстъпва с много на стандартните висококачествени протектори. 

Разнообразието е огромно – над 35 различни размери протектори, така че е вероятно да откриете нужния за вашата игра със странни карти.

За да бъда по-конкретен, ето и списък на някои от игрите, за които можете да намерите протектори в списъка на Mage Company:

MiddaraCmon GamesZombicide character cardsEtherfieldsScytheFFG GamesTiny Epic Games7th ContinentGloomhavenNecromundaBloodbowl, Kingdom Death Monster, както и всички Games Workshop игри. 

За Magic играчите или пък за тези, които искат да се погъзарят малко с цветовете, ето и някои от версиите за матиран цвят на гърба – жълт, червен, бял, лилав, оранжев, розов, кафяв и дори азурен. 

За повече инфо или директна поръчка, можете да разгледате сайта на Mage Company или да пишете на техния имейл – [email protected]

Mage Company Premium Card Sleeves

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers