вторник, юли 16, 2024
Calculords

Calculords

Най-сетне играта за която възклицанието „Смятай!“ е напълно валидно!

От известно време всяка игра с пикселизирана графика автоматично ме вкарва в Rage Mode, но след като осмислих заглавието което съм прочел две-три страници назад във фийда на Toucharcade, започнах бясно да скролирам назад при което го подминах, врътнах пак наобратно, докато го фиксирам.

Oh my (Calcu)lord!

Докато „опипвах“ екрана на таблета в магическата последователност, която щеше да ми донесе необходимите байтове си мислех, „Защо пак тегля игра на пиксели, вече не сме 96-та и клуба със SEGA Megadrive отдавна е затворен за добро. Вече дори не си спомням, какво се случи с CGA(320х200) монинитора ми, защо пак си причинявам пикселизирани игри …?“

Както и да е, като съм се хванал на (без)жицата, ще си тегля и ще играя. Трябва да отбележа, че не бих писал тук за игра, която играейки не си я представям на маса с реални карти и фигурки. Тази игричка е точно такава. В момента в който започна “обучителната” битка си я представих реализирана с истински карти и картончета. Три реда бойно поле, пет изтеглени карти от моето тесте и шест изтеглени числа от тестето ми с числа. Сега е мой ред да измисля как от изтеглените числа, с помощта на събиране, изваждане и умножение да получа “цените” на моите бойни единици и да ги пусна да мачкат тези на противника. Всъщност това е и самата игра. Сглобявате тесте с войничета, танкчета, мутантчета, и друга паплач, плюс някоя друга карта с ефекти по бойното поле и още едно с числа и се надявате, че ще пробиете защитата по някоя от линиите и ще изпратите противника в дигиталната геена.

Изключително положителен е факта, че допълнителните покупки (IAP) са реализирани ненатрапчиво и можете да играете без тях, но съм сигурен че много хора ще предпочетат да “подкрепят” разработчиците от Ninja Crime само защото са направили нещо читаво и интересно.

Линк: iTunes

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Най-сетне играта за която възклицанието "Смятай!" е напълно валидно!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Some say he could shoot a moving car at 1/15... with the lens cap still on!

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers