четвъртък, юни 20, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Представяне: Animals at War – Българска мобилна игра
Представяне: Animals at War – Българска мобилна игра

Представяне: Animals at War – Българска мобилна игра

Напоследък се наблюдава един възход на българските прозводители на настолни игри(а и не само). На пазара за съвсем кратко време излязоха Реликвите на Дракона, Миш-Маш и Bright Future, а в процес на разработване е може би най-мащабния български проект за настолна игра Battalia. В духа на споменатото, днес искам да ви представя една мобилна българска игра с карти – Animals at War.

В момента играта е в Indiegogo и се бори за своето финансиране. Екипът зад нея е с богат опит и ясни цели както за началото на проекта, така и за неговото бъдеще.

uy7rp0bzdrgl1ltkuxn4

 

В Animals at War вие поемате контрол над една от расите, всяка със своя специфична особеност. Ако финансирането успее, разработчиците планират да включат четири раси – кучета, маймуни, плъхове и котки, всяка с 40 карти. Целта е играта да дава възможност за правене на различни тестета, тъй като в бой ще влизате само с 10 карти. За сега кучетата и котките са готови и можете да ги изпробвате в демото на играта. Като споменах демо само искам да кажа, че за сега играта изглежда стабилна и основите й са изградени, като дори в ранен етап като този,  арта на картите е доста добър.

kbkjhe5axmaq25sgz2ys

Правилата са съвсем прости. Всеки рунд има няколко фази – получаване на ресурси, игране на карти и битка. По време на рунда играчите се редуват, а не както в повечето подобни игри, един да изиграва всичките си фази и след това е другият. Това допринася за динамичност на играта, като в същото време запазва нейната простота и бързина. Целта ви по време на игра е или  да убиете противника си или да съберете достатъчно „alliance“. Това заедно с възможността за различни тестета определено дава възможността за добро количество преиграване.

Ако това, което прочетохте ви е допаднало, можете да подкрепите разработчиците на страницата на играта в Indiegogo, линк към която, както винаги ще откриете на краят на статията.

Демо на играта

Страница в Indiegogo

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Георги Димитров 'BigBoxSharki'

Здравейте, аз съм Георги или BigBoxSharki, ако предпочитате. От пет шест години съм фен на Magic: The gathering, а от 2-3 се увличам и по други настолни приключения. Вниманието ми го грабва всичко фентъзи (друг въпрос е дали го задържа).

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers