вторник, февруари 20, 2018
Заглавна страница » Енциклопедия » Small World: Всички умения и раси на български език
Small World: Всички умения и раси на български език

Small World: Всички умения и раси на български език

BigBoxZ

BigBoxZ

Помага с преводите и пише статии. Приятел, с който сме във връзка от разстояние от дълги години. Завършили сме гимназия заедно и от тогава любовта ни само нараства…и сметките за телефон. Стига толкова инфантилен хумор, ние сме големи хора. Големи хора, които играят игри. Както казва Том Васъл– Истинските мъже играят истински игри(Това може би прозвуча като слоугън на Стриптийзклуб) Със Z се виждамесредно веднъж и половина в годината, може би заради това се разбираме толкова добре. Все пак както се казва – Ако планината не отиде при Мохамед, какво толкова й харесва на тая Варна.
BigBoxZ

sw_desktop06Доста се позабавихме, но по-добре късно отколкото никога(ееех, клишенца-крошенца). Такааа. Тези, които са си закупили играта Small World, вече знаят, че в кутията ще намерят няколко листа за играчите на английски и само един такъв на бълграски език – нещо, което според мен не е нормално за игра, която купуваме от българския пазар и то за немалка сума. Затова ви предоставяме специалните умения и уменията на расите на български.

Не, не сме направили нищо специално или различно от това, което имате вече в кутията(или ще имате). Просто ви ги предоставяме в един лесен за принтиране(и на когото не му харесва и за форматиране и коригиране) вариант. По този начин всеки около вашата маса ще може да има и едно БГ копие на уменията и расите. Ако съм допуснал грешки, моля да бъда извинен. А пък ако случайно имате въпроси относно уменията и расите(или пък правилата като цяло) не ни жалете и питайте тук(като коментар) или на страницата ни във Фейса! С удоволствие ще се опитаме да помогнем или в най-лошия случай да ви дообъркаме и да кажем как ние интерпретираме правилата и как ние играем играта.

П.С. Това са само основните умения и раси. Малко търпение, ще поработим и ще ви предоставим и експанжъните.

[sociallocker]smallworld_reference_BG[/sociallocker]

Полезна справка с уменията и расите от базовата игра на Small World, преведени на български от нашия приятел BigBoxZ.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.28 ( 6 гласове)
0
Магазинът, в който се тества.

За BigBoxZ

BigBoxZ
Помага с преводите и пише статии. Приятел, с който сме във връзка от разстояние от дълги години. Завършили сме гимназия заедно и от тогава любовта ни само нараства…и сметките за телефон. Стига толкова инфантилен хумор, ние сме големи хора. Големи хора, които играят игри. Както казва Том Васъл – Истинските мъже играят истински игри(Това може би прозвуча като слоугън на Стриптийзклуб) Със Z се виждаме средно веднъж и половина в годината, може би заради това се разбираме толкова добре. Все пак както се казва – Ако планината не отиде при Мохамед, какво толкова й харесва на тая Варна.