вторник, февруари 20, 2018
Заглавна страница » Домашни правила » Sid Meier’s Civilization – 11 нови цивилизации (направени от фенове)
Sid Meier’s Civilization – 11 нови цивилизации (направени от фенове)

Sid Meier’s Civilization – 11 нови цивилизации (направени от фенове)

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Когато става въпрос за нещо направено от фенове, винаги трябва да си имате едно наум. Много често тези неща са „счупени“. Затова се старая всичко, което поствам да е проверено или поне добре рисърчнато по форуми. Сега, тук става въпрос за Цивилизацията….

Сори, това не важи! Веднага щом аз и жена ми се сдобихме с принтера вкъщи се отвориха толкова много възможности свързани с гейминга, че…добре, че си взехме икономичен принтер. Цивилизацията има, според мен, достатъчно националности, с които можете да играете(особено ако имате и експанжъна) и никога да не ви омръзне. Просто защото са толкова различни и ви подтикват към различни стратегии. Знам, че това може да отблъсне много хора, когато цивилизацията ти диктува хода на играта, но при мен не е така. Избирането на цивилизацията за мен е много повече ролеви елемент, отколкото стратегически. Особено когато националностите, които се сблъскват имат реална история. Е, ако воюват американци срещу римляни, това пък дава възможност за писане на една напълно нова история. Било тя и научно-фантастична.

Точно поради тази причина смятам, че добавянето на нови раси може да разнообрази ролевия елемент в играта. Ако търсите огромна промяна в стратегията, мисля, че официалните националности са предостатъчно. За всички останали като нас обаче – ето
[sociallocker]New Civilizations[/sociallocker] Нямам търпение да пробвам новите цивилизации…веднага щом успея да се отлепя дори и за момент от най-новото ми попълнение Descent.

Ето нещо, което може да удължи живота на вашата Civilization. Сякаш пък някога ви е писвала...

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.55 ( 1 гласове)
0
Магазинът, в който се тества.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.