Site icon Big Box Gamers

Sid Meier’s Civilization – 11 нови цивилизации (направени от фенове)

Когато става въпрос за нещо направено от фенове, винаги трябва да си имате едно наум. Много често тези неща са „счупени“. Затова се старая всичко, което поствам да е проверено или поне добре рисърчнато по форуми. Сега, тук става въпрос за Цивилизацията….

Сори, това не важи! Веднага щом аз и жена ми се сдобихме с принтера вкъщи се отвориха толкова много възможности свързани с гейминга, че…добре, че си взехме икономичен принтер. Цивилизацията има, според мен, достатъчно националности, с които можете да играете(особено ако имате и експанжъна) и никога да не ви омръзне. Просто защото са толкова различни и ви подтикват към различни стратегии. Знам, че това може да отблъсне много хора, когато цивилизацията ти диктува хода на играта, но при мен не е така. Избирането на цивилизацията за мен е много повече ролеви елемент, отколкото стратегически. Особено когато националностите, които се сблъскват имат реална история. Е, ако воюват американци срещу римляни, това пък дава възможност за писане на една напълно нова история. Било тя и научно-фантастична.

Точно поради тази причина смятам, че добавянето на нови раси може да разнообрази ролевия елемент в играта. Ако търсите огромна промяна в стратегията, мисля, че официалните националности са предостатъчно. За всички останали като нас обаче – ето
[sociallocker]New Civilizations[/sociallocker] Нямам търпение да пробвам новите цивилизации…веднага щом успея да се отлепя дори и за момент от най-новото ми попълнение Descent.

Exit mobile version