неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Видео » Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED
Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED

Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Най-после ми върнаха лаптопа и успях да кача интервюто с Андрей Новак. Въпреки това се оказа, че е ужасно фокусирано…тоест съвсем не фокусирано. За което се извинявам. Все пак, можете да го слушате, ако ви подразни твърде много.

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Видео интервю с главния дизайнер на NSKN Games - Андрей Новак, специално за BigBoxGamers.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

2 коментари

  1. Яко! Звучат интересни игрите 🙂 Коя ти грабна най-много?

    • От трите, които пробвахме на фестивала, определено Progress. Очакваме да получим копие за ревю някъде в края на август, началото на септември. Така че скоро ще разкажем повече. Освен това, Praetor е много добра. Всички, които бяхме на фестивала от компанията си купихме копие. Препоръчвам я, може да се закупи от BoardGames.Bg.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers