понеделник, юни 24, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Burgundy
Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Burgundy

Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Burgundy

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Миналата седмица говорихме за малки гъзарийки, с които да си улесните събирането на компонентите в играта. Днес… О, днес ще ви покажа как направо да си „пимпнете“ играта. Добре дошли в първото издание на предаването…

Пич, оправи ми играта!

Само половината от кутията е пълна. Като се има предвид, че две от „конструкциите“ държат само по 6 токъна… Другата половина на кутията съдържа дървена кутийка за хвърляне на зарове.

Daedalus предлагат естетическа и най-вече луксозна услуга, тъй като органайзерите на компанията струват често колкото самите игри… в днешния случай и повече. Но не бързайте да затваряте прозореца, защото тези органайзери не са просто шарена лигня. Да, такава са, но и повече. Много повече! 

Основната цел на органайзерите на Daedalus е да спомогнат на сетъпа. Дори са нарекли линията си „Quick-start inserts“. С помощта им можете просто да извадите играта и да започнете. Да не говорим, че и прибирането е светкавично. 

Мисля да се размина с многословие и да ви прасна само няколко снимки, но преди това трябва да ви предупредя, че за разлика от други компании с органайазери, продуктите на Daedalus пристигат с качествено дърво… и ужасяващо сложно сглобяване (изискващо стабилно количество лепило, ножче, почистващи материали и от време на време чук). Нека ви кажа – объркващите инструкции, които могат да се намерят онлайн не помагат. Ако превъзмогнете тази досадна за мен, но за жена ми отпускаща, крафт част, мисля че това, което ще получите е незаменимо! Както е казал поета – На и инджой!

Това са всички компоненти в играта без личните табла.

Най-големият проблем на Burgundy беше сортирането на тези токъни.

Ресурси и сребро

Работниците и компонентите за всеки играч

Кутийката за хвърляне на зарове… едва ли ще я ползвате тук, но ако й сложите малко филц ще стане бижу за други игри!

Струва ли си?

Е… това е наистина труден въпрос, отново – защото органайзерът ми беше изпратен безплатно. Ако обаче играете често тази страхотна игра (най-добрата на Фелд, според мен), определено органайзерът й ще се изплати. От друга страна, цената е изключително висока за нещо, което може да заместите и с по-евтин вариант. НО! Каквито и кутийки да си купите от Джъмбо или да си направите собствен органайзер от евтини материали, вида на този дървен разкош от Daedalus определено е фантастичен. Освен това… Daedalus все още не са на европейския пазар, така че и ДДС-то може да ви излезе соленичко. 

Ако все пак решите, ние разполагаме с ваучър за 15 процента отстъпка. Пишете ни и с удоволствие ще ви го изпратим. 

Не се чудете, ами най-малко поплакнете очи в сайта на производителите.

Daedalus Inserts

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers