вторник, април 23, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Видовете карти в Yu-Gi-Oh! TCG
Видовете карти в Yu-Gi-Oh! TCG

Видовете карти в Yu-Gi-Oh! TCG

Latest posts by BigBoxNeverdie (see all)

Повечето от вас най-вероятно си спомнят още от преди седем-осем години, когато играехме на улицата Yu-Gi-Oh! видовете карти бяха следните:

Както всичко в този свят и нашата игра се променя и подобрява. Вече освен базовите карти, които видяхте по-горе ще можете да видите и новите такива:

Всеки един вид от тези чудовища се призовава по специфичен нов метод. Например Synchro чудовищата се призовават като събереш звездите на едно тюнер чудовище и едно нормално чудовище и след това ги изпратиш в гроба.  Xyz картите имат малко по-специфичен начин на призоваване. За тях трябва да се сложат буквално едно върху друго две чудовища с едно и също ниво, след което самата черна карта се поставя върху тях и те съответно стават нейни материали.

В модерните декове има нова тенденция да се играят и чудовища без ефекти, защо ще се запитате? Това ще разберете в следващата ми статия.

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Който се интересува и следи какво се случва в света на Юги може да прочете поредната статия на нашия колега!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 3.6 ( 2 гласове)
0

За BigBoxNeverdie

Автор на нашите статии свързани с Yu-Gi-Oh! TCG i TCG игрите като цяло. Професионален Yu-Gi-Oh! TCG играч. Занимава се с играта вече девет години като главен организатор на събития и притежава дълбоки познания в областта на играта.

Един коментар

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers