неделя, юли 14, 2024
Yu-Gi-Oh! Archetypes

Yu-Gi-Oh! Archetypes

Latest posts by BigBoxNeverdie (see all)

Сигурно още от времето, през което сте гледали анимацията ви е направило впечатление как всеки един персонаж има собствена и оригинална тема в тестето си. Тази тенденция започна да се практикува последните години (след 2007г.).

В условията на сериозен стремеж към печелившите места на турнирите, хората пренебрегват удоволствието да играят любимите си карти с това да играят печелившите карти. Това беше дълго време заложено в Yu-Gi-Oh! TCG и предоставяше на всички нас една много скучна и еднообразна обстановка. Явно това се беше видяло от по-висшестоящите, които от своя страна решиха да променят нещата в играта и започнаха да създават мощни архетипове, които се ограничават с използването на карти само в тяхната тема.

Тези уникални идеи са производни на най-различни тематики като например: Облаци, насекоми, богове, динозаври, английската армия, химия, самураи, магьосници и какво ли още не. Те наброяват вече сто и девет различни архетипа като абсолютно всеки един от тях е с уникална механика за играта. Както преди можеше да си направиш тесте базирано само на силни чудовища така сега можеш да си направиш тесте базирано на сложни комбинации между карти, които образуват едно сладкишено кралство:

 

 

Но това е само началото. Замислете се колко интересно би било да внедрите малко химия в цялата история:

 

 

Не може да се пренебрегнат и мощните японски представители на бойната сцена – самураите:

 

 

Всеки един от всичките сто и девет архетипа в играта притежава собствена сила и слабост, но в правилните ръце, всеки един притежава нужната мощ да побеждава. Това, което видяхте е само малка част от огромното и разнообразно семейство, което представлява Yu-Gi-Oh! TCG

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За BigBoxNeverdie

Автор на нашите статии свързани с Yu-Gi-Oh! TCG i TCG игрите като цяло. Професионален Yu-Gi-Oh! TCG играч. Занимава се с играта вече девет години като главен организатор на събития и притежава дълбоки познания в областта на играта.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers