неделя, юни 23, 2024
Ticket To Ride – игра за iOS

Ticket To Ride – игра за iOS

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Лично аз не притежавам iOS, използвам Android, но пък имам код към сайта на Days of Wonder и мога да играя безплатно влакчета. Ако сте закупили играта, вероятно и вие играете онлайн.
ticket-to-ride1
Напомням – кода е на задната корица на книжката с правилата. Ако все пак не ви е достатъчно и искате да поразцъкате в движение. И разбира се, притежавате iOS, може да проверите ето това  – Ако искате да погледнете нашето ревю на Ticket to Ride за да разберете повече за играта Ticket to Ride

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Удобно приложение за вашия телефон или таблет.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.6 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers