вторник, април 23, 2024
Заглавна страница » Безплатни игри » Creepers – Безплатна игра за принтиране
Creepers – Безплатна игра за принтиране

Creepers – Безплатна игра за принтиране

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

pic600535_tКогато открих тази игра, мигновено си спомних  за онзи филм Jeepers Creepers, който гледах отдавна в моите самотни години, докато учех в Търново и ходих на нощни в зали, за да гледам филми. Този филм пропълзя дълбоко в сънищата ми следващите няколко дена, но аз обичам хорър сънища и такива с глобални катастрофи. Наречете ме среднощен мазохист! Ъ…това не прозвуча ок. Съно-мазо. Това пък беше откровено тъпо. Спокойно, Вики! Тате работи сценарист, все някога ще го уцели!

Играта Creepers обаче няма нищо общо с онова нещо като насекомо, което си похапваше хорица и (спойлер) изваждаше очи на протагонисти. Creepers е лека логическа игра за двама, в която двамата се борите усилено за точки, като развивате своите живорастящи плевели (creeper-ите) из цялата градина. Да, в играта вие сте двама учени, които прекарват скучен тих слънчев следобед в градината и решават да понаправят някой експеримент. Понеже наблизо няма маймуни или джербили, вие решавате да потормозите растенийцата за малко фън.

Историята е такава, че в момента, в който единият учен вижда, че другият става все по-добър в опита си, леко така решава да му попречи в неговия експеримент, като изпрати срещу него своя мутирал плевел, който пък не ще да спре да расте. Другият учен не намира това за изненада, тъй като самият той е бил замислял същия този пъклен план. Така двама що-годе почти умни учени развихрят способностите си в развиването на своите генномодифицирани грахови зърна и започват да си ги мерят, за да спечелят принцесата!! Добре де, за няколко точки.

Препоръчвам да опитате играта. Аз със сигурност ще си я принтирам, тъй като компонентите са 4 странички. Само трябва да отида до Ориндж за малко по-твърд картон и няколко листа със самозалепваща хартия. Така че грабвайте храсторезите и започвайте да тормозите съседите си!

[sociallocker]Creepers[/sociallocker]

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Поредната евтина, но гениална игра за принтиране. Знам, че го казвам често, но тази вече СЪС СИГУРНОСТ ще си я разпечатам!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers