неделя, февруари 25, 2018
Заглавна страница » Term » Поставяне на работници
Игри, в които слагате ваши фигурки върху дъската, за да изпълняват определени функции.

Поставяне на работници

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Една от най-разпространените механики сред евро игрите. Играчите слагат фигурки, токъни, понякога и зарове върху игралната дъска. Тези фигурки представляват играчите на работниците, които извършват различни неща. Може да събират ресурси, да носят точки, да правят гадости и други. Пример за игри с поставяне на работници, можете да видите от нашата статия с препоръки, като кликнете на бутона.

Игри с поставяне на работници
Магазинът, в който се тества.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.