четвъртък, юли 18, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Star Wars Force Collection – видео игра
Star Wars Force Collection – видео игра

Star Wars Force Collection – видео игра

Star-Wars-Force-Collection-for-iOS-Logo

Когато прочетох, че ще има дигитална игра с карти във вселената StarWars за iOS устройства тутакси започнах да си тананикам мелодията от кантината и да разкършвам ставите на пръстите с които ще търкам екрана на iPad-a. Когато инсталирах безплатното приложение на KONAMI, започнах да дочувам нещо средно между имперския марш и траурна музика. Съвсем скоро траурната музика надделя и се сдобих с повече свободно място на устройството си.

 

Не съм сигурен дали мога да използвам думата “игра” за да охарактеризирам грозната безвкусица в която бях атакуван с кратки откъси от оригиналните филми, с качество като от комп. игра от 1996-та или приканвенето да “тап”-на върху картинка на Storm Trooper, който умира от един удар и повтарянето на това действие още десетина пъти, докато “вдигна ниво” и имам възможност да разпределя две точки на два показателя. Още по-интересно стана, когато биейки щурмоваци на Татуин изведнъж срещнах Боба Фет и Люк едновременно и бях презентиран с възможността да избера на кой да помогна.

Предвид, че по някакъв мистериозен начин се бях сдобил с герой Йода се зачудих, дали да не “набия кофата” на Люк, помагайки на наемника, или да следвам нормалния ход на събитията и светлата страна да победи. След кратка схватка, която отново се заключаваше в периодично пип-ване на екрана, Боба фет изчезна, а аз понеже вече се бях наиграл спрях приложението да си почина.

 

Няколко дни по-късно го пуснах отново, след като според авторите му, те се били вслушали в желанията на играчите и са подобрили значително играта. По някакъв мистериозен начин се сдобих с още герои от филма, след което се загубих в менютата и започнах да натискам всеки бутон “НАЗАД” и “Х” който видя, докато не се върна в началото.

В едно от менютата разбрах, че играчите Swuys7190 и Usjl290111 са ме нападнали, а в друго, че AjjylO9967 иска да ми бъде приятел! По някакъв начин подредих новите си карти в линия и нападнах друга линия от карти, двете линии се стреляха една друга, докато не се разминат. Май загубих битката, но отново се загубих в менютата. Пак се озовах на Татуин и убих няколко грозни картинки на Щурмоваци, два от които елитни! Вдигнах още две нива. Опитах да ъпгрейдна една от картите си, но не успях…

И така, след две пускания на играта с карти, аз още не бях играл нищо, но за сметка на това имах доста опит в отваряне и затваряне на прозорци с безсмислена информация и убиване на картинки на щурмоваци изрязани от вестник. Вероятно някой с по-метални нерви би отделил време да разучи и открие нещо интересно за правене в тази игра, но това сигурно ще се случи в една далечна, далечна галактика …

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Видео игра за телефон...по-скоро видео, отколкото игра. Не е и толкова видео...

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Георги Павлов 'BigBoxCurlylocks'

Some say he could shoot a moving car at 1/15... with the lens cap still on!

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers