вторник, февруари 20, 2018
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android
Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android

Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

unnamedЗа нещастие, в офиса имаме камери за наблюдение. За щастие те са твърде малко. За щастие, на нашия етаж има само една. За нещастие, тя е точно в нашата стая. За нещастие, въпросната камера е над компютъра ми. За щастие, тя е единствената камера в целия офис която не работи. За щастие, поради тази причина, мога да си цъкам каквото искам на компа, за  нещастие, тия изречения започнаха да стават досадни.

Това, което искам да кажа е, че винаги мога да си разцъкам из нета и да потърся всякакви игрички, които после да споделя с вас. Днес открих две такива, които си инсталирах(добре де, само едната засега, но след малко ще пробвам и другата).

Тези игри са тип Trading Card Game и биха ви помогнали да убиете unnamed (1)малко време, тъй като не се изисква чак такава концентрация. Цъкате там, отключвате разни работи, постоянно ви светят  неща от тип „LEVEL UP! LEVEL UP! FIGHT THE BOSS!“(не се препоръчва за епилептици) Първата си е класическа фентъзи игра с манга стил, а втората е…с динозаври! За жалост…нямат лазери. Но стига, разглезих се с този Smash up. Ето и игрите!

 

[sociallocker] Rage of Bahamut Dino Dominion [/sociallocker]

 

Днес ви предлагаме две игри, вместо една, защото и двете доста си приличат. Ако обичате TCG, бихте оценили и тях.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0
Магазинът, в който се тества.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.