петък, юни 21, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android
Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android

Rage of Bahamut и Dino Dominion: Игри с карти за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

unnamedЗа нещастие, в офиса имаме камери за наблюдение. За щастие те са твърде малко. За щастие, на нашия етаж има само една. За нещастие, тя е точно в нашата стая. За нещастие, въпросната камера е над компютъра ми. За щастие, тя е единствената камера в целия офис която не работи. За щастие, поради тази причина, мога да си цъкам каквото искам на компа, за  нещастие, тия изречения започнаха да стават досадни.

Това, което искам да кажа е, че винаги мога да си разцъкам из нета и да потърся всякакви игрички, които после да споделя с вас. Днес открих две такива, които си инсталирах(добре де, само едната засега, но след малко ще пробвам и другата).

Тези игри са тип Trading Card Game и биха ви помогнали да убиете unnamed (1)малко време, тъй като не се изисква чак такава концентрация. Цъкате там, отключвате разни работи, постоянно ви светят  неща от тип „LEVEL UP! LEVEL UP! FIGHT THE BOSS!“(не се препоръчва за епилептици) Първата си е класическа фентъзи игра с манга стил, а втората е…с динозаври! За жалост…нямат лазери. Но стига, разглезих се с този Smash up. Ето и игрите!

 

[sociallocker] Rage of Bahamut Dino Dominion [/sociallocker]

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Днес ви предлагаме две игри, вместо една, защото и двете доста си приличат. Ако обичате TCG, бихте оценили и тях.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

2 коментари

 1. Самият аз отчаяно търся добри board games и card games за Андрод. Не е много лесно и за съжаление и тук Андроид е доста зад ios, където виреят неща като Ticket to Ride, Small World, Ascension & Magic.

  Внимание в Google Play заслужават:

  Neuroshima Hex- Пробвал съм я настолна, но с карти работи дори по-добре. Има lite/free вариант, всеки може да я пробва и евентуално да мине на платения. За Андроид няма мулти.

  Cabals- толкова се влюбих в тая игра, че инвестирах 20 лева за буустъри. Умопомрачителен еклектичен арт с окултни нацисти, върколаци, духове и каквото човек се сети. Easy to learn, hard to master.

  Order & Chaos Duels- страхотен арт, но доста небалансирана. Трябва много и да се внимава с избора на дек, щото връщане назад няма. Дело на българския Gameloft.

 2. (*за Hex-a исках да кажа, че с ВИРТУАЛНИ карти е по-добре и зарибява повече)

  Сега изтеглих Rage of Bahamut, изглежда добре. Ще пиша впечатления 🙂

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers