неделя, юни 23, 2024
BigBoxNews 28.07.2014

BigBoxNews 28.07.2014

Игра по едноименния сериал.

Игра по едноименния сериал.

Gale Force Nine са обявили новости по игрите си, най-вече за началото на 2015. За Firefly ще се появят издания на нови кораби, които да заменят пластмасовите модели в играта, и на зарове за кораби, като и двете са планирани за февруари следващата година. Но пък още през октомври тази година ще се появи издание на пакет от кораби „Artful Dodger“ за тези, които не са си взели промо или UK изданието на играта.

Игра по друг едноименен сериал

Игра по друг едноименен сериал.

Друга тяхна игра, Sons of Anarchy, ще бъде готова за дистрибуция до 15ти август, като освен това има информация за планирани разширения на заглавието – „Grim Bastards“ през октомври и „Caverleros Gang“ през декември. За Spartacus: A Game of Blood and Treachery от сега до януари 2015 ще има четири нови издания – разширение, нови фигурки, зарове и карти. И накрая, но не на последно място, през ноември ще се появи „Homeland the Board Game“, в която играчите ще се борят срещу терористи, докато всеки следи собствения си път към победата. За сега се знае, че в играта ще има предател.

Повече за новостите от Gale Force Nine

От Portal Games ще има още нови армии за Neuroshima Hex!. Заедно с Mississippi, за която вече знаем, ще се появят Mephisto – гигантски червей и Sharrash – мобилни войски, които ще взривят по-бързите единици и ще парализират по-бавните.

Голям лош кибер-червей.

Голям лош кибер-червей.

Също от Portal издават книга, написана от най-добрите дизайнери на настолни игри, по покана на Ignacy Trzewiczek. В книгата те разказват свои анекдоти, насоки и спомени от опита им като създатели на на това велико изкуство.

Повече за новостите от Portal Games

hansateutonicaboxОт немските издатели Argentum Verlag са пуснали информация за своето участие на Spiel 2014 през октовмри, започвайки с ново издание, без разлики, на Hansa Teutonica, играта на Andreas Steding, на англииски, френски и немски. Argentum ще предлагат и разширението Hansa Teutonica: Britannia, което променя правилата за двама играчи и вкарва нов борд в играта. Заедно с тези две заглавия Argentum ще имат нова игра за 2-4 играча от създателя на Pagoda Arve D. Fühler под името El Gaucho.

На Comic Con 2014 в San Diego IDW Games са обявили ново заглавие, насрочено за март 2015: V-Wars, адаптация на комикса на Jonathan Maberry, който ще работи заедно с Rob Daviau по играта. Във V-Wars действието се развива в трансформиран свят, в който глобална природна катастрофа е освободила вековно стар вирус, който  афектира всички различно в зависимост от тяхното ДНК.

kings of new york board game newsОт IELLO пускат снимки на нови карти за заглавието на Richard Garfield – King of New York, което ще дебютира на Gen Con. Новите карти са били изпратени за preview на Purple Pawn, Rodney Smith от Watch It Played, Tim Norris и BoardGameGeek.

Повече за тези новости около Con-ове

RiskАко до сега сте искали да играете Risk, но все е нямало с кого, вече има начин – www.warorder.com е безплатна, онлайн адаптация на Risk, която се играе изцяло на браузърът ви. Играта се развива на кореспондентни ходове, за всеки от които имате максимум 24 часа да го изпълните.

Играйте Risk онлайн!

VASSAL-512Екипът на Vassal обявяват VASSAL 3.2.13, нова версия, която оправя проблеми в клиента. VASSAL е софтуер за изграждане и игра на адаптации на настолни и картови игри онлайн. Играе се на живо или по е-mail и е open source freeware, който работи на всички платформи.

Промените в новата версия
Facebooktwitteryoutubeinstagram
About Latest Posts BigBoxSoloКазвам се Теодор, от Шумен съм и в момента уча в СУ "Св. Климент Охридски". Настолните игри за мен започнаха с MTG преди няколко години, но магията на големите кутии ме обзе след Tabletop Day. Може би нямам толкова опит, колкото останалите, но пък от мен ще получите перспективата на един млад ...

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Mоля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите новините ни! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За BigBoxSolo

Казвам се Теодор, от Шумен съм и в момента уча в СУ "Св. Климент Охридски". Настолните игри за мен започнаха с MTG преди няколко години, но магията на големите кутии ме обзе след Tabletop Day. Може би нямам толкова опит, колкото останалите, но пък от мен ще получите перспективата на един млад играч!

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers