неделя, юли 14, 2024
Заглавна страница » Домашни правила » 7 wonders – Myths и Lost Wonders (експанжъни направени от фенове)
7 wonders – Myths и Lost Wonders (експанжъни направени от фенове)

7 wonders – Myths и Lost Wonders (експанжъни направени от фенове)

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Уау! Просто уау! Не мога да повярвам, че не съм ги забелязал преди. Толкова труд, толкова добро качество. Мога смело да заявя, че тези две удължения могат да си бъдат съвсем официални удължения на играта. Шапка свалям  на дизайнерите и нямам търпение да ги пробвам следващия месец(когато презаредим принтера).

pic1456568_md
7 Wonders: Myths

Град жертва ресурси или събира необходимите изисквания за да предизвика „божествено благословение“ на някой от митичните богове на Гърция, Египет и/или Вавилон. Това благословение се излива в момента, когато е предизвикано и изчезва в края на епохата.

Удължението съдържа:

  • 35 myth карти, представляващи пантеона на древните богове
  • нови чудеса(Итака и Тартарос)
  • карти с гилдии
  • нови лидера
  • кутийка за експанжъна
  • книжка с правила

pic1501237_md
7 wonders: Lost Wonders добавя 27 нови чудеса, както и нови умения, които да разширят още повече награждаваната игра 7 wonders

Изтеглете експанжъните от тук!
[sociallocker]7 wonders[/sociallocker]

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Най-професионалното фен удължение, което съм срещал досега. Цяло "чудо" е, че не ни искат пари за този експанжън. И като казвам "чудо", имам предвид около 30 нови чудеса!!!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.61 ( 4 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers