четвъртък, юни 20, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Zombicide – приложение за Android
Zombicide – приложение за Android

Zombicide – приложение за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Приложение, което се използва в помощ на играта Zombicide. Не е самостоятелна игра. С него може да спестите място, особено ако играете на малка маса или в заведение. Повярвайте, тази игра може да заеме много. Същото приложение може да се намери и за iOS, но понеже аз имам Android, повечето предложения най-вероятно ще са за тази система.

Ако все пак не сте играли никога Zombicide, препоръчвам да откриете начин!
[sociallocker]950-1-zombicide[/sociallocker]

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Това е приложение, което се използва към играта Zombicide.И все пак - може да ви бъде полезно.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers