неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Промени и подаръци!

Промени и подаръци!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

За много години, приятели! Надявам се тази година да е още по-(попълнете празното място) и от 2014! Пожелавам ви всичко най-(попълнете празното място) и да бъдете (попълнете празното място). А сега, сериозно. Не искам да ви пожелавам празните популистки думи, с които са ви замърсили ушите тези дни, затова само разчитам, че ще сте искрено още по-усмихнати, защото ако се веселите откровено, значи всичко ви е наред… или носите бяла престилка с твърде дълги ръкави… Както и да е. Нека ви разкажа и за моята година(Деян – BigBoxGamer), защото научих някои неща и си припомних други.

2014 беше изключително натрупана с всякакви емоции, и позитивни и негативни, но всичко това изчезна за един миг в момента, в който се роди втория ми син – Матей. Вече нищо друго нямаше значение през изминалата година, освен усмивката ми и мира, който отново беше възстановен в мен.

Избистриха се много забравени неща, които са изключително важни за да може човек да не се срути в средата на пътя си.

Както се пее в една песен на Third Day „Tell me how to slow down”. Не случайно ми се въртеше толкова време в главата. Защото понякога човек трябва да забави темпото и да се огледа. Често не осъзнаваме как изглеждаме отстрани и ако не го направим сами, скоро това ще ни дойде като сблъсък с локомотив. От днес спираме с конфликтите, защото това не е добре за никого. И защото е тъпо. Лично аз съм влизал в такива и си заравям главата в срам, всеки път когато си го помисля. Това е глупаво и се извинявам на хората, с които сме си блъскали тиквите.

Време е моето его е да бъде написано с малки букви и дребен шрифт. Други неща са вече на преден план.

BigBoxGamers беше създаден за приятелите на настолни игри и хората, които все още не са достигнали до това хоби.

През изминалата година ние наистина се разширихме – както откъм приятели, така и откъм екип. Започнахме да работим и с компании от цял свят. Това разгърна възможности, но и отговорности. Най-вече към феновете на настолни игри у нас.

Сайтът ни не е самодостатъчен и целта ни е да достигнем до хората. Ние наистина правим всичко с чист ентусиазъм и влагаме както средства, така и голяма част от времето си. Това не е жертва, защото го правим с удоволствие.

И все пак, ние търсим вашата помощ.

За да можем да ви поднасяме все повече и по-интересни статии, новини, видеа, репортажи и всякакви нови проекти с добро качество, често се стига до финансови средства. BigBoxGamers не са просто шепа екипче, а всички хора в България, които обичат това хоби. Ако ни харесвате и вярвате в нас, можете да ни подкрепите като направите дарение и станете част от армията на големите кутии. За какво ще отидат вашите пари, можете да видите, като кликнете на бутона отдолу.

Защо да даря?

Време е да ви се отплатим с подаръци!

Понеже знаем колко е скъпо нашето хоби и колко е трудно човек да задели пари за игра, камо ли да дарява пари за сайтове, ние решихме да се отплатим.

Всеки път, щом дарението мине 100 лева, на случаен принцип, ние ще подарим игра на един от дарителите!

Това е нашият начин да ви кажем „Благодаря“, защото както се казва – празните думи са празни приказки!

Какво ново в BigBoxGamers?

Ние искаме да сме полезни и сякаш бяхме позабравили това. Поради тази причина…

Вече ще ви даваме линкове към всички места в България, откъдето можете да си купувате игрите, за които говорим.

Единственият случай, в който това ще е малко по-различно е ако играта специално ни е подарена от някой магазин. В този случай ще ви представим линк към конкретния магазин. Но това едва ли ще е често.

Защо не сме го правили досега? Дълго време ние търсихме подкрепа от местните магазини, но след проучване и запознаване на това как стоят нещата у нас, разбрахме, че това няма как да се случи. Не обвиняваме никого. Даже напротив, ние много добре разбираме ситуацията и възможностите у нас. Дори си мисля, че сме в добри взаимоотношения с българските търговци. Решихме, че е време да се отделим напълно и да сме обективни. За щастие, вече имаме възможност за работа директно с производителите, което е добре за всички. С други думи:

Ако играта се продава у нас, вие ще разберете къде. Ако играта ни е специално дарена от магазин, ние ще ви покажем от кой.

Нови автори! Очакват ви няколко нови автори, ще ви ги представим веднага щом първата им статия излезе на нов свят. Ние сме изключително благодарни към всички, които изпитват желание да се включат към екипа. Отново повтарям – ние сме отворени към всички, които искат да се изявят, имат какво да кажат и по възможност са грамотни.

Нови рубрики! Малко по малко ще включваме нови неща към съдържанието на сайта, за да го разнообразим. Първото ново нещо са „Военните настолни игри“ представени от Иво Биков. Досега никой от екипа не разбираше достатъчно, за да говори по тази тема, но всеки който познава Иво, знае че ако има авторитет в тази област – това е той!

Речник на настолните термини! Това е речник, който често ще бъде обновяван и ще съдържа термини, които редовно използваме в ревютата, а и в ежедневния геймърски живот! Засега се изработва, но го очаквайте съвсем скоро!

Нови проекти! Ние винаги мислим за нови и нови неща, с които да ви забавляваме и разнообразяваме. И най-вече – да ви бъдат от полза. Звучи малко абстрактно, но засега ще го оставя така, защото в главата ми се върти нещо малко по-амбициозно. Когато си го избистрим и решим да го направим, ще споделим.

Освен всичко това, ние винаги се стараем да качваме качеството на статиите си и на сайта, за да може винаги да сме ви удобни и интересни!

Съжалявам, ако всичко това звучи лигаво или ви дори популистко, но всички, които ме познават знаят, че когато говоря за нашето любимо хоби аз ставам по-емоционален. Сигурен съм, че всички вие, любители на настолните игри, разбирате!

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers