неделя, юли 14, 2024
Заглавна страница » Енциклопедия » От чата – Нова поредица от Bigboxgamers и BoardDelights
От чата – Нова поредица от Bigboxgamers и BoardDelights

От чата – Нова поредица от Bigboxgamers и BoardDelights

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

От известно време с Ицо от BoardDelights си говорим как ще направим нещо, което никога няма да направим и как ще завладеем света, на който не му пука за нас. Е, любовта ни от далечно разстояние и липсата на качествена техника и най-вече на качествени идеи ни превърнаха в тавански теоретици. Все пак решихме да се отдадем на естествената ни наклонност към простотия и започваме нова поредица от статии, които звучат толкова тъпо на теория, че може и да работят. Ще видим как ще е. За да ви стане по-ясно, вижте нашия разговор от снощи.

Христо Симеонов

Деян Георгиев

 

 

 

 

 

 

Що верно не пишем joined статии? Може ли да се направи нещо такова ?

Ми да.

И били било интересно?

Ще помисля формат. Диалогичен някак си. Знаеш ли кво? Що не го направим като симулация на месинджър баш. Все едно си приказваме ей така. Не както пишем в сайтовете. И да ги водим като  “ настолен чат с.. “ или нещо такова. Един вид писмен подкаст. Ще е счупен формат. И така като решим, казваме старт тук в чата.  И после скрийншотваме и си го пишем в сайтовете. А може и отделен чат да си направим. Като група. И квото пише там отива в статия. Така може да вкарваме гости в тая група. Хем не е претенциозно, хем е лесно, хем ще е свежо. И с емотикони

„От чата“

Хм. Звучи интересно, да.  Малко като reddit ?

Ми нещо такова… Ма да е баш като чата. Даже сега това цялото ще го пусна в първата статия. Така че среши се. Четат те в момента.

По гащи съм. Да си сложа ли панталона ?

Колко е топло у вас, бе?

Аз съм северно чадо. Издържам.

И аз. Обичам студа и ветъро. От Сливен съм все пак. Та да „завихрим“ тая простотия викам. Отива ни на нашата собствена. Ти интервюта си тръгнал да правиш. Каним ги хората в групата „от чата“ и си лафим. Тук-таме печатна грешка и една-две ругатни да редактираме. Ма другото си работи. Ко ше кажеш , завладяваме ли света, както винаги сме мечтали!!!

До месец, ае два – света е наш. И после ще спасим децата в Африка с Каркасон и Катан, и Монополи де.

Това беше гадно изказване

Чак монополи…

След Монополи трябва да викаме екзорсист да ги спасява от „лоши духове“.

Лошото е, меринджера не ми дава да направя група, ако не сме поне трима

Щеше ми се на отделно място да е.

Да е обособено, че да не вентваме и там.

Аха, да.

То винаги може да вкараме фиктивен.

Сламен човек. Гузната ни съвест от човечето на Ку-ку.

Ще направим ли нов акаунт? Че ми се ще да сме двама троловете, основните.

Някоя скандална фигура в хобито. Трима е много

Дамян!!!

Мисля че можем да направим статиите ежеседмично в края на седмицата – избрани неща. Даже може при мен да е едно, при теб друго и да си ги менкаме по социума.  Така вместо да мислим как ще сме зли мастъри от една година, просто си чатим и ей го на, Спаске. Пък мащабни проекти с десетки левове все някога ще осъществим.

Някога.

Аз викам ако си „За“, утре да пусна статия с идеята, хем ще видя как ще я форматирам.

Пускай – „За“ съм.  Да правим нещо, че така не си е работа.

Демек, моя монолог и твоята мнителност.

хахах

„От чата“: Нова поредица от Bigboxgamers и BoardDelights. Простотия… Простотевица… От полусъздателите на „Лигата“. Дветретосъздателите… Аз май ще спя. По-невероятен хумор не мога да изпльощя. А и на сутринта идеята ще ми се стори тъпа вероятно…. Което никога не ме е спирало.

Хахха. И аз лягам. Че утре съм на работа. Свърши ми ваканцията и ся тъпо.

Изпусна ти момента да палиш джета. Айде, до утре, когато ни плясна в статия. Ай

На другата сутрин:

Ха, все още ми се струва еднакво тъпа. Пускам. 

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Един коментар

  1. Това звучи добро – може да потръгне, може и не. Аз съм „За“ такъм експеримент. Ако стане – супер. Ако не – поне сте пробвали.
    Чакам следващата, „по-смислена“ статия 🙂

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers