неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Mage Knight Board Game: the Lost Legion expansion
Mage Knight Board Game: the Lost Legion expansion

Mage Knight Board Game: the Lost Legion expansion

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Mage-Knight-Lost-Legion-200x151

Всякакви истории за генерал Волкаре и неговия Изгубен Легион се шепнат из всички Атлатиъни – някои вдъхват надежда, други страх. Сега, с този слух, че Волакаре и неговия Изгубен Легион се завръщат и още един рицар магьосник (Mage Knight) се появява на фронта, разпръснатите сили из земите се чудят коя страна да изберат. И коя страна ще бъде победител. Дали рицарите магьосници са по-малкото зло или Волкаре е истинският спасител, който толкова дълго хората са очаквали?

Продължавайки сагата на световния хит – Mage Knight Board Game, дизайнерът Влаада Чивати и Wizkids представят Mage Knight Board Game: The Lost Lеgion. Удължение, което предоставя на играчите нов рицар магьосник – Wolfhawk. Освен това добавя и нов противник на рицарите – мистериозния и мощен генерал Volkare! В удължението има нови тайлове, плочки с врагове и руини, Unut карти, Advance Аction карти, Artifact карти, Spell карти и нова книжка с правила, в която има нови сценарии и правила, които поддържат вече и пети играч.

Без значиние дали ти или твоите рицари другари ще решите да работите заедно или едни срещу друг, това удължение поддържа нови столове на игра и тактики и нов противник, който може да предизвика дори и най-опитните играчи.

Източник – www.Boardgaming.com

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Прочетете повече за новия експанжън към една игра, която вече си беше достатъчно разнообразна.Надяваме се, че това удължение няма да добави прекалено много нови правила, че както се казва Аман! Който е играл играта, знае за какво става въпрос.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers