неделя, юли 14, 2024
Заглавна страница » Видео » Essen 2014 unboxing (640:480)
Essen 2014 unboxing (640:480)

Essen 2014 unboxing (640:480)

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

2 коментари

  1. Пичове, нищо от компонентите, които показвате на камерата, не се вижда 🙂 Бих ви посъветвал следващия път камерата да е по-близо и да има само един представящ. Така хем ще се виждат по-добре нещата, хем няма да говорите един върху друг, и ако се сменяте за различните игри всички ще се разпишете. Може пък и някой от хората, който не участва в представянето да мести камерата от време на време, ако се наложи.

    • Този път снимахме с фотоапарат, поради липса на техника. Заради това и качеството е зле. А скоро така или иначе ще има ревюта на тези игри и всичко ще се види:)

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers