четвъртък, юни 20, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Escape Timer – приложение за Android
Escape Timer – приложение за Android

Escape Timer – приложение за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

pic1525404_mdСкоро четох интервю с изпълнителния директор на Days of Wonder. Той каза нещо интересно. Същото каза и Родни Смит, в интервюто, което той даде за нас BigBoxGamers. Ако не сте го чели все още, кликнете тук.

Мнението, което двамата споделяха е, че все повече настолни игри ще преминават в дигитална форма. Но не изцяло. По-скоро дигиталната част ще е просто малка порция от самата игра. Като изключим официалните приложения, игри и мърчандайз, с които компаниите правят своя маркетинг, много видео приложения пристигат допълнително, неофициално. Безплатни и в повечето случаи, програмирани от фенове. Случаят е подобен и с днешното ни предложение.

Искам да ви задам един въпрос. Кой от вас ползва CD-то на компютъра си? На кой от вас му се занимава да шмугва разни дискове по аудио системи само за да помогне на настолната игра, която разцъквате в момента? Flying Frog Productions издават игрите си със саундтрак и ние на няколко пъти сме го пускали, докато сме играли Last Night On Earth. Да, нищо особено не е, Дори е леко скучен, но основното ни недоволство беше, че трябваше да пускаме плейстейшъна специално за този диск. Някак си не ни се занимаваше. Добре де, това си е личен мой мързел,pic1525405_md но все пак съществуват неща като хубави музикални телефони, които могат да ни помогнат в бъдещето на игрите.

Музиката в Escape не е просто саундтрак. Да го кажем така – саундтракът е част от геймплея. Той определя времето, което имате за да избягате от храма. Както и други малки елементи, но няма да навлизаме надълбоко в тях.

Е, това приложение, което ви предлагаме да дръпнете, напълно безплатно ви позволява без много труд да пускате(и да спирате, ако обичате да чийтвате) таймера. Препоръчваме!

 

[sociallocker]

escapetimer1.01

 

[/sociallocker]

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Още едно сладко приложение, което ще задоволи вашия комфортен мързел:)

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.9 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers