неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Вие направихте вашия избор

Вие направихте вашия избор

Дано да е бил правилния!

Докато чакате следващия мейл, можете да разгледате нашия сайт или да посетите фейсбук страницата ни като кликнете тук!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

Facebooktwitter

3 коментари

 1. Здравейте,

  искам да съобщя за проблем, който ми се случи вече трети път при имейл интерактивна книга „СИВИ“. Не знам дали при мен е поблемът или при Вас, но реших вече да съобщя за него. Ето в какво се изразява: изборите, които правя са: Пътя на справедливостта –-> Общността на чужденците –-> след това, който и да е от двата избора да направя, не ми праща потвърждение за него и съответно следваща част. Вече един път минах по този път и не знам дали това е причината да не ми дава да мина пак от там.

  Ще съм много благодарна ако проблемът се разреши, историята е изключително интересна, с приятели вече почти разкрихме всичките краища.

  Ще чакам отговора Ви.

  Валерия

  • Здравейте!
   Първо, благодаря за интереса, вложил съм много усилия и удоволствие в направата на тази книга. Ако откриете всички 16 финала, ще разкриете всички тайни от този свят. Второ, проверихте ли „спам“ и „важните“ си мейли. Понякога ги получавате там. Или за най-сигурно – All mail.
   Ще се поинтересувам какъв е проблема, възможно е и това да е, но ще го разреша. За всеки случай ръчно ще ви пратя един от двата изборa. „Да седнете на масата с бунтовниците“, защото виждам, че не сте правили този избор досега. Кажете ако има развитие.

 2. Здравейте,
  Аз също съм един от феновете на историята и на самата email интерактивна книга и идея като цяло. Наред с искрените благодарности за изключителната история обаче искам също да съобщя за една нередност. Отскоро изглежда е изчезнал бутонът „Изпрати ми първи епизод“ и в момента няма начин за започване на книгата отначало.

  Бих бил много благодарен, ако погледнете проблема и успеете да го разрешите в най-скоро бъдеще.

  Поздрави,
  Димитър

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers