вторник, юли 16, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Ревю на аксесоар – Broken Token Inserts: Suburbia
Ревю на аксесоар – Broken Token Inserts: Suburbia

Ревю на аксесоар – Broken Token Inserts: Suburbia

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Почти всяка моя игра има някакъв вид кутийка от Джъмбо за компоненти, но винаги съм искал да видя какво е да си с по-джиджан органайзер. Никога не съм бил чак такъв гъзар, че да прибегна към аксесоар, който е почти толкова скъп, колкото самата игра. Благодарение на готините пичове от Broken Token обаче имах възможност и аз да се облея в блясък и брокат.

Мисля, че специално за Suburbia, инсърта на Broken Token върши чудесна работа, тъй като плочките са големи и шестоъгълни, което значи, че не могат да се поберат в стандартни Джъмбо кутийки. И как мислите си ги държах всички? Еми, ето така.

 

Очевидно е по снимките на инсърта, че всичко е с пъти по-добре с органайзер, отколкото без органайзер, въпросът е колко е функнционален и колко си струва парите.

Най-големият плюс е, че всичко е подредено и сетъпа и прибирането на играта са поне с 5-10 минути по-бързи. Ако играете редовно Suburbia (което трябва да правите!), то определено инсърта ще се изплати след време. Ако не – това си е просто гъзарийка. Да не говорим, че побира всички разширения, че и има място за бъдещите разширения, които никога няма да излязат. Освен това инсърта е модулен и можете да размествате вътрешните разделители.

За финал, трябва да ви предупредя, че въпреки че нищо не се лепи (освен ако не искате да си го позаздравите, особено по ъглите), сглобяването не се оказа толкова нежно, колкото си го представях. Изискваше си се мъжка сила, напъни, удари и тук-там някоя псувня, за да си влезе всичко на мястото си. Единственото нежно, което съществуваше беше в избутването на компонентите от дървените листове. За целта ви трябва ножче, защото ако не внимавате, много от частите могат да се счупят или поне повредят. Добре че до мен винаги е сръчната ми съпруга, щото какъвто съм дървен дебелопръст касапин, сега най-много щях да мога да ви покажа ето това…

 

Струва ли си, аджеба?

Вече позагатнах мнението по въпроса и разумът в мен би ви казал – Да, но само ако играете играта често. Добре обаче, че не съм разумен човек. Гледайте сега, Broken Token ми изпратиха инсърта безплатно. Въпреки това, ще бъде лицемерен и меркантилен *адник и ще ви кажа следното – О, да! Струва си! Ако не заради друго, заради единия кеф си струва!

Повече информация можете да получите от сайта на тия въпросни готини пичове!

The Broken Token

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers