четвъртък, юли 18, 2024
BigBoxNews 29.09.2014

BigBoxNews 29.09.2014

internationalespieltage_logo_341Essen Spiel ’14 наближава и все повече издатели споделят за своите игри на събитието. От Flatline Games обявиха новата си игра – Robin; от DV Giochi три нови игри – Dark Tales, разширение за нея Dark Tales: Snow White и нов BANG! – The Valley of Shadows; от Indie Boards and Cards всички KickStarter проекти, които бяха изпълнени – Coup: Reformation, Dragon Slayer, The Resistance: Hostile Intent & Hidden Agenda и Flash Point: Honor & Duty; от Yay! Games – нова игра под името Frankenstein’s Bodies. Boardgamegeek.com са пуснали списък с всичко останало, за което нямаме място да напишем тук.

Повече за игрите от Essen

sw_logoPlaid Hat Games за съжаление няма да са готови с новoтo си разширение за Summoner Wars преди Essen Spiel ’14. За да чакаме по-спокойно са пуснати и снимки на две от новите армии – Jungle Shadows и Vargath Vanguard. Първата е алианс между елфите от джунглата и елфите от сенките, а втората е изцяло изградена около велик духовен лидер, Moyra Skylark. Ние като видни фенове на призоваване и война също чакаме с нетърпение!

Повече за Summoner Wars

spacehulk_boxПреди 5 години Games Workshop издадоха Space Hulk в лимитирана серия, която никога няма да бъде пусната пак. Никога… до сега. Появиха се снимки за ново издание на Space Hulk, което ще включва самата игра от 2009-та, 4 нови сценария и един куп модели и броячи. Ще можем отново да хванем маринките и да се постреляме с Genestealer-ите!

Повече за Space Hulk

progress_evolution_of_technologyNSKN Games са пуснали статия за създаването и развитието на новата им игра, Progress: Evolution of Technology. В нея Andrei Novac разказва как идеята е била за игра тип цивилизация – създаването на цяло общество. Тъй като най-забавната част от това е било технологичното дърво, от NSKN решили да направят игра около тази идея. KickStarter проектът на Progress: Evolution of Technology беше успешен и играта ще се появи на Essen Spiel ’14, а ние отворихме нашето копие и съвсем скоро ще имаме ревю! (ще ви издам една тайна – играта е много добра!)

Повече за създаването на Progress Отваряме кутията на Progress в това видео!

Level-7-Invasion-Box_3D-(1)Privateer Press пуснаха най-очакваните си продукти за 2014.

  • Iron Kingdoms Full Metal Fantasy: Monsternomicon е добавка към наградените Monsternomicon книги и ще бъде съвместима с Iron Kingdoms Full Metal Fantasy Roleplaying Game и планираната за 2015 Iron Kingdoms Unleashed Roleplaying Game.
  • Level 7  [INVASION] е полу-кооперативна игра за защитата на планетата. Заглавието продължава историята от Level 7 [OMEGA PROTOCOL] и в него от трима до пет играчи ще се опитат да оцелеят в апокалиптична извънземна инвазия.
  • WARMACHINE High Command: Faith & Fortune е новото голямо издание за декбилдинг поредицата High Command. Кутията включва четири нови фракции, нови локации и Winds of War карти, съвместими с други издания на High Command. Цялото издание съдържа 386 карти.

За нас най-интересно е къде продължава историята от поредицата LEVEL 7!

Повече за новостите от Privateer Press
Facebooktwitteryoutubeinstagram

За BigBoxSolo

Казвам се Теодор, от Шумен съм и в момента уча в СУ "Св. Климент Охридски". Настолните игри за мен започнаха с MTG преди няколко години, но магията на големите кутии ме обзе след Tabletop Day. Може би нямам толкова опит, колкото останалите, но пък от мен ще получите перспективата на един млад играч!

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers