неделя, юли 14, 2024
BigBoxNews 14.07.2014
Артът е великолепен, особено лявата част.

BigBoxNews 14.07.2014

Исторически шефове.

Исторически шефове.

През изминалата седмица Z-Man Games обявиха един куп неща – разширение за Robinson Crusoe: Voyage of the Beagle(най-после версия на Z-man, а не на Portal, която може да се съчетае с моя Robinson -коментар от BigBoxGamer), разширение за Water Realms: Prophecy, на пазара ще се появи Hills and Sheep – разширение за Каркасон, преиздаването на Zooloretto и не на последно място – очакват се две нови издания на Pandemic, Legacy и Contagion. В Pandemic Legacy всяко изиграване ще влияе на бъдещите ви игри(като Risk Legacy, все пак е същия дизайнер), а в Contagion вие сте в ролята на вируса, опитвайки се да изтрепете човечеството! Появиха се и уменията на лидерите от разширението за Clash of Cultures: Civilizations, с които ще можете да поемете ролята на Цезар, Леонид или Атила!

Повече за Z-Man Games

През ноември Steve Jackson Games ще издават следните разширения за Munchkin: Munchkin Holidazed, Munchkin Journal Pack 3, Munchkin Game Changers и +6 Bag o’ Munchkin Legends.

Повече за новостите в Munchkin
Дигиталните светове в ядрото.

Дигиталните светове в ядрото.

Популярният декбилдър Core Worlds ще поеме към iOS и Android – Stronghold Games и Andrew Parks работят с BrokenMyth Studios за да доведат играта до нашите телефони, като проектът в момента е в Kickstarter. В Core Worlds вие започвате като космически варвари и целта ви е да завземете, заграбите и заплените колкото се може повече от познатата Вселена, за да се превърнете в междугалаткическа империя (което може би, но не задължително, включва и Death Star)!

Повече за проекта в Kickstarter
Стереотипен крещяш войник.

Стереотипен крещяш войник.

Fantasy Flight Games са обявили ново „малко“ разширение за Descent: Guardians of Deephall, както и разширение за игра, която не е излязла още… но поне знаем че ще го има – The Howl of Blackmane за предстоящото им LCG (living card game) Warhammer 40,000: Conquest. Също от FFG се очаква „скоро“ да се преиздадат разширенията за Dungeon Fighter – Fire at Will и The Big Wave.

Повече за Warhammer 40,000: Conquest

Portal Games подготвят разширение за Theseus: The Dark Orbit, за което знаем, че ще се появи на Essen Spiel 2014… и това е. За повече за Theseus – прочетете ревюто на BigBoxGamer.

През октовмри Looney Labs ще добавят още един Fluxx с новото издание на Andy Looney – Holiday Fluxx, базиран на празници като Нова Година, Хелоуин и Коледа.

Повече за Holiday Fluxx

Артът е великолепен, особено лявата част.

Days of Wonder вече предлагат и Pre-Order на най-новата им игра – Five Tribes: The Djinns of Naqala. Във Five Tribes вие сте пътешественици, натъкнали се на мистичният град Naqala, пълен с племена и джинове, а вашата цел е да се възползвате от тях, за да заемете позицията на Султан!

Повече за Five Tribes

За тези от вас, които не могат да решат какво точно им се играе тази вечер – появил се е App за Android, който взема решението вместо вас! В Play What Free въвеждате брой играчи и тип игра, след което програмата ви отговаря с „играйте това!“.

Повече за Play What Free
Facebooktwitteryoutubeinstagram
Новини за игрите Clash of Cultures, Theseus, Core Worlds и наближаващия хит - Five Tribes!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За BigBoxSolo

Казвам се Теодор, от Шумен съм и в момента уча в СУ "Св. Климент Охридски". Настолните игри за мен започнаха с MTG преди няколко години, но магията на големите кутии ме обзе след Tabletop Day. Може би нямам толкова опит, колкото останалите, но пък от мен ще получите перспективата на един млад играч!

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers