четвъртък, юни 20, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » BigBoxGamers излиза в лятна отпуска
BigBoxGamers излиза в лятна отпуска

BigBoxGamers излиза в лятна отпуска

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Приятели,

време е да си починем за малко, за да можем да съберем сили и да подготвим нови проекти за сайта.  Имахме много силна година, разширихме екипа, завързахме нови запознанства и подобрихме това, което имаме. Това означава само едно – след почивката ще имаме още по-силна година!

Благодарим ви, че сте с нас, защото хобито ни все още не е толкова популярно, колкото ни се иска. Но ние правим всичко възможно това да се промени.

Сега ще почиваме един месец, но в началото на септември се връщаме с пълна силна. Обещаваме ви, че ще има нови неща още със старта на новия ни сезон.

Междувременно, ние продължаваме да търсим нови автори и идеи, така че ако някой от вас проявява желание, може да се свърже с нас от тук или да ни пише във фейсбук.

Пожелаваме ви страхотно лято!  Препоръчвам ви морето, тъй като само там май не вали.

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers