четвъртък, май 30, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Каним ви на рождения си ден! Ще има подаръци!

Каним ви на рождения си ден! Ще има подаръци!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Приятели, на 22-ри Януари, BigBoxGamers навършва две години! Така се случи, че Boardgamegeek също има рожден ден на тази дата. Случайност? Не мисля.

Отново благодарим на всички, които ни подкрепят и за да не сме празнодумци, този път решихме и да организираме нещо мъничко.

Клуб "Трите трола"

Клуб „Трите трола“

На рожден ден обикновено се подаряват подаръци, точно заради това, ние решихме ние да го направим.

На 31-ви ще празнуваме в клуба на нашите приятели„Трите трола„!  Каним Ви най-сърдечно да присъствате на това непретенциозно събитие. Ще играем цял ден игри, ще ви почерпим с това онова, а накрая на вечерта ще подарим три календара, изработени от нас и също така – една игра!

Клубът ще е затворен за нас, така че от вас се изисква само да кажете, че сте там за рождения ден на BigBoxGamers. Така не само ще ви допуснат, но и ще ви запишат името, с което да участвате в томболата по-късно вечерта.

Ние ще носим много игри, в клубът също има стабилно количество, но ако вие искате, можете също да донесете свои игри, които всички да цъкнем.

Както казах, това е едно малко и непретенциозно събитие, в което ще се съберем да се запознае и поцъкаме цял ден!

Едно предупреждение! Местата са ограничени, така че колкото по-рано дойдете, толкова по-добре. Планираме да играем от 12 на обяд до 12 вечерта!

Входът за събитието е напълно безплатен! (През останалото време се плаща вход за игра… който също е незначителен, между другото).

За подробности и редовни обновявания, запишете се в събитието ни във фейсбук!

Запишете за Рождения ни ден
Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers