неделя, юли 14, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games
Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games

Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Адам Садлър, един от дизайнерите на Descent: Journeys in the Dark Second Edition напуска FFG. Ето какво написа той в BoardGameGeek към последователите на играта.

pic1061684_md

Адам Садлър

„Исках да се отбия и да благодаря на всички, които играят Descent: Journeys in the Dark Second Edition и правят играта толкова успешна. За онези от вас, които не ме познават, името ми е Адам Садлър и вече повече от 2 години и половина работя за Fantasy Flight Games. Повечето от това време съм прекарал като главен дизайнер на Descent Second Edition.

Винаги съм се наслаждавал да чета форумите в BGG с играчи, които постват ревюта(добри и лоши), доклади от сесии, собствени идеи за играта, както и статии, които помагат на новите играчи с отговори на въпроси, които те биха имали. Вълнувам се, че толкова много хора са имали възможността да опитат играта.

Всъщност днес е последният ми ден тук, в офиса на FFG. За нещастие напускам компанията(с много добри условия), но не съм свършил с измислянето на игри. Планирам да продължавам да правя борд игри с моя брат, Брейди Садлър. Оглеждайте се за нас в близкото бъдеще.

Щастлив съм, че оставям Descent в толкова добри ръце и се надявам, че играта ще продължава да предоставя вълнуващи моменти за години напред.

Отново ви благодаря,

Адам“

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Съобщението на Адам Садлър(един от създателите на Descent: Journey in the Dark Second Edition) към феновете на играта.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.45 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers