понеделник, май 20, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » 7 Wonders Score Card (Таблица за точкуване)
7 Wonders Score Card (Таблица за точкуване)

7 Wonders Score Card (Таблица за точкуване)

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Таблица за точкуване на 7 wonders.

Точкуването в повечето игри винаги е била досадна работа. Заради това в новите игри винаги съществуват методи, които да заменят листа и хартията. Дали ще е с кубчета, дали с отделна таблица, дали на самият борд ще има. В 7 wonders обаче точкуването си е по обичайния стар метод – моливче, хартия и събиране и умножение. Това може би е добре за по-малки деца, но ако смятате да изиграете поне няколко игри на 7 wonders(рядко можеш да се спреш само с една), трябва нов алтернативен метод. Да, със закупуването на играта получавате листчета, където да пишете, но някак си не е достатъчно. Заради това някой много добре се е сетил и е измислил дигитална таблица. Ако имате HTC или поне Андроид това е идеалното приложение за 7 Wonders, особено ако и вие като нас се дразните на досадното смятане на научните сгради!

Ето от тук можете да си изтеглите приложението и то напълно безплатно.
[sociallocker]

 

[/sociallocker]

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
7 wonders - приложение за телефон. Ще ви помогне при сметките на точките. Удобно и практично.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers