петък, юни 21, 2024
Заглавна страница » Безплатни игри » Punch! – безплатна игра за принтиране
Punch! – безплатна игра за принтиране

Punch! – безплатна игра за принтиране

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

pic737905_mdБезплатните игри са заляли интернет. И честно казано – има много добри попадения. Сега идва сериозния въпрос. Заслужава ли си? Защото има страхотни игри с изумителни компоненти. Но ако сам си принтираш и произведеш компонентите, играта ще излезе почти колкото една нова игра от магазина. Сега пак ще задам въпроса – Заслужава ли си?

Играта, която искам да представя днес не е нищо особено на пръв поглед, може би и на втори…може би и на трети. Добре де, не е нищо особено. Но! Принтирането на тези карти ще ви излезе изключително евтино. Дори няма фон на самите карти. Да не говорим за картинки за задната част на картите. Не е и нужно според мен. Това е една бърза, лека и елементарна игричка за двама. Бокс е, все пак. Да, няма да я изваждате всеки път, когато се събирате с гейм групата си, но…Но! Има моменти, в които просто искате да поразцъкате нещо и не ви се занимава да сетвате примерно цивилзиация или дори 7 wonders. Вадите кутийката и се започвате. Ляво кроше, дясно кроше, ляво кроше….добре де, други термини от бокса не знам. А и в самата игра май няма ляв и десен. Както и да е. Препоръчвам ви да пробвате тази малка игричка. Няма да сгрешите. Свалете я от тук
[sociallocker]Punch[/sociallocker] 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Малка игричка, която според нас си заслужава да се погледне, пък защо не и принтне.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers