неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Видео игри и приложения » Board Game Dice Roller – приложение за Android
Board Game Dice Roller – приложение за Android

Board Game Dice Roller – приложение за Android

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

17353По принцип съм си фен на хвърлянето на зарове. То не е ли да шибнеш в масата 16 зара на Аркам Хорър, да събереш половината фигурки по борда, 4 да размажат кокалчетата на играча срещу теб, 3 да вадят очите на съседите ти, 6 да хвърчат към прозореца да го чупят и останалите да са на калъч, така че да си избереш дали ти изнася да признаеш една от двете предполагаеми страни или да хвърляш наново. Ей това е хвърлей!

Понякога обаче малката маса не е подходяща затова(за кутийка за хвърляне на зарове, ние ползваме предимно подобрена рекламна кутийка на Кока-Кола със залепен филц вътре) или сте загубили заровете, или пък нямате търпението да чакате този досадник до вас да си мята в шепите 2 минути три зара, за да не уцели накрая масата и да трябва да хвърля наново.

Точно за такива случаи ви препоръчвам безплатното приложение от Google Play за Android – Dice roller. Много е просто и изчистено. Да, има опция за различните игри, но с изключение на една от игрите на Катан, останалите зарове са си обикновени – от 1 до 6..

Изтеглете си играта от тук

 

[sociallocker]

Board Game Dice Roller

 

[/sociallocker]

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Едно безплатно приложение, което ще ви помогне в трудни и досадни моменти.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

2 коментари

  1. Аз предпочим чашка за мятане на зарове или още по-добре Dice Tower 🙂

  2. Dice Tower-а според мен изглежда на идея много готино и стилно, но на практика забавя играта. От друга страна, за къде бързаме…Освен ако не играем Eclipse…

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers