неделя, юни 23, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение
Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение

Eclipse: Rockets of Celebration – Безплатно удължение

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

pic1531430_tМиналата седмица имах удоволствието да пробвам за пръв път Eclipse. Играта определено има много силни страни и въпреки, че паднах лошо…много лошо..абе направо ме размазаха, мога да кажа, че си изкарах добре.

С голяма изненада открих, че дизайнерите на играта Touko и Sampo постнаха в сайта си благодарствено пожелание към своите фенове за успешната година на Eclipse. Всъщност не пожеланието беше изненадващо, а техния подарък към последователите си.

Безплатно удължение на Eclipse за принтиране.

Ето го и него.
[sociallocker]Eclipse_holiday2012_components_rules[/sociallocker]

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Подарък за всички притежатели на Eclipse!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers