петък, септември 25, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » Folded Space – Gaia Project Insert
Folded Space – Gaia Project Insert

Folded Space – Gaia Project Insert

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Gaia project влезе в личния ми топ 50 след първата игра. След втората – в топ 20, а след трета и четвърта… ще разберете скоро.

Това е една от най-тежките игри в колекцията ми и изисква сериозно мачкане на цифри, така че всичко, което може да улесни преживяването би било плюс.

Не мислих, че имам нужда от органайзер за играта, тъй като всичко уж беше удобно прибрано в торбички, но за пореден път, Folded Space ме опровергаха.

Вижте и мнението ми за останалите Folded Space продукти, до които успях да се добера.

Освен, че всеки цвят има удобно място в кутията, тук е отделено изключително внимание дори на отделните токъни, които са подредени перфектно, за да не се занимавате с ровене из купчини, когато имате нужда. За повече подробности, вижте снимките!

Това ъгълче, което се подава не е случайно.
То държи плочките да не се мотаят из кутията ви.

Folded Space ви дава възможност да си изгъзарити всичките игри. Вижте сайта им!

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*