понеделник, април 15, 2024
Заглавна страница » Настолни игри » Codenames XXL – същото, но… XXL
Codenames XXL – същото, но… XXL

Codenames XXL – същото, но… XXL

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Достатъчно ви е да видите заглавието и няма какво повече да говорим. Това е стандартен Codenames, но с ОГРОМНИ компоненти.

Няма никакви разлики между двете игри в съдържанието, освен в размера и готиния инсърт на новата кутия.

Ако не сте наясно с Codenames, ей ви на.

Ревю: Codenames

Ако и вие сте се чудили, както и аз се чудих преди това – не, в тази кутия не се съдържат всички Codenames игри. Даже очаквайте скоро Codenames Pictures и сигурно Duet, отново в такава форма.

Няма какво повече да кажа, освен да ви покажа няколко снимки, за да видите разликата в размера.

Готината кутия.

Това е същото:)

Заключение

Ако се кефите на Codenames и вече го притежавате, всичко се опира до това колко голяма маса има. Това чудо заема много място.

Ако все пак отделите нужните квадратни километри ви гарантирам, че преживяването ще бъде по-добро, тъй като вече всичко ще е ясно и отдалеч. С други думи, препоръчвам Codenames XXL за клубове или за игра в голяма компания. Така няма нужда да се блъскате един през друг, за да гледате думите.

Ако играете в малка група обаче има една малка опасност. Понеже в тази игра трябва да криете какви думи искате да подсказвате, когато централния борд е толкова голям ще ви е трудно да прикриете накъде гледате.

Codenames XXL е лъскавиня, от която нямате абсолютна нужда, но ако партясвате с базовата игра често – не виждам защо да не си замените оригинала с тоя гигант.

 

Facebooktwitteryoutubeinstagram

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*

Big Box Gamers