сряда, януари 24, 2018
Заглавна страница » Настолни игри » Monopoly – едно изтощително ревю!
Monopoly – едно изтощително ревю!

Monopoly – едно изтощително ревю!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

fsjal_3__Monopoly_man_by_Ripsaw878

 

 

 

 

 

 

 

Не.

Ревю на любимата ми игра - Монополи.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0
Магазинът, в който се тества.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и две деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

4 коментара

  1. Чудесно ревю, браво! =D

    • BigBoxGamer

      Благодаря, постарахме се целия екип. Включихме и семействата за помощ в анализа. Радвам се, че труда ни не е бил напразен!

      • Заслужавало си е всичките вложени време и усилия. Толкова точнo и изчерпателнo ревю не съм чел от времето на Gamer’s Workshop.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*