вторник, октомври 22, 2019
Заглавна страница » Kickstarter » Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!
Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!

Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри.Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца.От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.
Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Наскоро попаднах на едни момчета, които са се навили да правят настолна игра. В началото бях малко скептичен, тъй като засега нямаме нещо запомнящо се българско на пазара на настолните игри. После погледнах фейсбук страницата на тези пичове и бях изненадан от професионалните илюстрации. След това разбрах колко труд и проучване са отделили хората за направата на играта и вече ме бяха спечелили. Когато се срещнах с тях пък бях уверен, че техния проект ще е успешен. Без значение дали харесвате такива игри или не, отношението, любовта и труда вложен в този проект сочи сигурен успех. Пожелавам на тези млади хора много фенове, като първия от тях вече съм аз!

Благодарим на домакините от BoardGames.Bg за удобството да снимаме в техния клуб. За да научите повече за магазина и клуба, кликнете на бутона отдолу.

BoardGames.Bg
Първата българска сериозна настолна игра!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.78 ( 9 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

3 коментара

  1. Avatar

    Браво, Гадино, играта сто на сто ще е добра! И не мога да не се изкефя, че Партийният дом е цапардосан от бомба 😉 Ако всичко си остане на игра, ще е супер.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*