петък, септември 25, 2020
Заглавна страница » Kickstarter » Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!
Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!

Bright Future – Очаквайте нова българска настолна игра!

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Наскоро попаднах на едни момчета, които са се навили да правят настолна игра. В началото бях малко скептичен, тъй като засега нямаме нещо запомнящо се българско на пазара на настолните игри. После погледнах фейсбук страницата на тези пичове и бях изненадан от професионалните илюстрации. След това разбрах колко труд и проучване са отделили хората за направата на играта и вече ме бяха спечелили. Когато се срещнах с тях пък бях уверен, че техния проект ще е успешен. Без значение дали харесвате такива игри или не, отношението, любовта и труда вложен в този проект сочи сигурен успех. Пожелавам на тези млади хора много фенове, като първия от тях вече съм аз!

Благодарим на домакините от BoardGames.Bg за удобството да снимаме в техния клуб. За да научите повече за магазина и клуба, кликнете на бутона отдолу.

BoardGames.Bg
Първата българска сериозна настолна игра!

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.78 ( 9 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

3 коментара

  1. Avatar

    Браво, Гадино, играта сто на сто ще е добра! И не мога да не се изкефя, че Партийният дом е цапардосан от бомба 😉 Ако всичко си остане на игра, ще е супер.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*