вторник, септември 22, 2020
Заглавна страница » Видео » Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED
Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED

Интервю с Андрей Новак (24.05.14) – UNFOCUSED

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Най-после ми върнаха лаптопа и успях да кача интервюто с Андрей Новак. Въпреки това се оказа, че е ужасно фокусирано…тоест съвсем не фокусирано. За което се извинявам. Все пак, можете да го слушате, ако ви подразни твърде много.

Видео интервю с главния дизайнер на NSKN Games - Андрей Новак, специално за BigBoxGamers.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

2 коментара

  1. Avatar

    Яко! Звучат интересни игрите 🙂 Коя ти грабна най-много?

    • Avatar

      От трите, които пробвахме на фестивала, определено Progress. Очакваме да получим копие за ревю някъде в края на август, началото на септември. Така че скоро ще разкажем повече. Освен това, Praetor е много добра. Всички, които бяхме на фестивала от компанията си купихме копие. Препоръчвам я, може да се закупи от BoardGames.Bg.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*