неделя, април 5, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Mad King Ludwig
Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Mad King Ludwig

Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Mad King Ludwig

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Не можах да се сдържа и реших днес да го ударя предпразнично на глезотии. Ако не сте дочели цялото заглавие на статията – не, това не е същата статия. Този органайзер е за Castles of Mad King Ludwig, не за Castles of Burgundy. За по-голяма яснота относно общото ми мнение за органайзерите на Daedalus ви препоръчвам да прочетете сутрешното ми представяне.

Ревю на аксесоар: Daedalus Inserts – Castles of Burgundy

Castles of Mad King Ludwig не страдаше от чак такъв сериозен проблем с подреждането преди игра, но мисля че този път Daedalus са се справили толкова страхотно с презентацията, че според мен визията на органайзера би била основната причина да посегнете към този иначе 40 доларов инсърт. Както и предния път – ей ви тука некви снимки и ше ви блесна на финала отново.

Всичко се побира в кутията перфектно!

Така изглежда основната дъска по време на игра.

Има дори място за разширението.

Струва ли си?

Отговорът ми е потресаващо незадоволителен и безсмислен – И да, и не.

И не – защото CoMKL няма чак такова нужда от още по-бързо подреждане, така че функционалността не оправдава високата цена. Да не говорим, че наоколо не се продава и ще трябва да се изръсите със сериозни кинти.

И да – защото е гигантска гъзария и защото искате да се поглезите биг тайм. Качеството и презентацията са феноменални без да качват килограмите на играта ви кой знае колко. Освен това, все още имаме ваучър за отстъпка с 15 процента за покупка от сайта на производителите. Може да се възползвате, като ни пишете.

Но ако и вие сте бедни опосуми като мен, вероятността е, че по-скоро само ще плакнете окото. Знам най-доброто място за това.

Daedalus Productions

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*