сряда, април 8, 2020
Заглавна страница » Настолни игри » BigBoxGamers излиза в лятна отпуска
BigBoxGamers излиза в лятна отпуска

BigBoxGamers излиза в лятна отпуска

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Приятели,

време е да си починем за малко, за да можем да съберем сили и да подготвим нови проекти за сайта.  Имахме много силна година, разширихме екипа, завързахме нови запознанства и подобрихме това, което имаме. Това означава само едно – след почивката ще имаме още по-силна година!

Благодарим ви, че сте с нас, защото хобито ни все още не е толкова популярно, колкото ни се иска. Но ние правим всичко възможно това да се промени.

Сега ще почиваме един месец, но в началото на септември се връщаме с пълна силна. Обещаваме ви, че ще има нови неща още със старта на новия ни сезон.

Междувременно, ние продължаваме да търсим нови автори и идеи, така че ако някой от вас проявява желание, може да се свърже с нас от тук или да ни пише във фейсбук.

Пожелаваме ви страхотно лято!  Препоръчвам ви морето, тъй като само там май не вали.

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*