събота, септември 18, 2021
Заглавна страница » Настолни игри » Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games
Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games

Адам Садлър напуска Fantasy Flight Games

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Адам Садлър, един от дизайнерите на Descent: Journeys in the Dark Second Edition напуска FFG. Ето какво написа той в BoardGameGeek към последователите на играта.

pic1061684_md

Адам Садлър

„Исках да се отбия и да благодаря на всички, които играят Descent: Journeys in the Dark Second Edition и правят играта толкова успешна. За онези от вас, които не ме познават, името ми е Адам Садлър и вече повече от 2 години и половина работя за Fantasy Flight Games. Повечето от това време съм прекарал като главен дизайнер на Descent Second Edition.

Винаги съм се наслаждавал да чета форумите в BGG с играчи, които постват ревюта(добри и лоши), доклади от сесии, собствени идеи за играта, както и статии, които помагат на новите играчи с отговори на въпроси, които те биха имали. Вълнувам се, че толкова много хора са имали възможността да опитат играта.

Всъщност днес е последният ми ден тук, в офиса на FFG. За нещастие напускам компанията(с много добри условия), но не съм свършил с измислянето на игри. Планирам да продължавам да правя борд игри с моя брат, Брейди Садлър. Оглеждайте се за нас в близкото бъдеще.

Щастлив съм, че оставям Descent в толкова добри ръце и се надявам, че играта ще продължава да предоставя вълнуващи моменти за години напред.

Отново ви благодаря,

Адам“

Съобщението на Адам Садлър(един от създателите на Descent: Journey in the Dark Second Edition) към феновете на играта.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: 4.45 ( 1 гласове)
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*