събота, януари 16, 2021
Заглавна страница » Енциклопедия » Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers
Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers

Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Latest posts by Деян Георгиев 'BigBoxGamer' (see all)

Добре дошли в празничния подкаст. Топ 10 любими игри! Малко се разпуснахме, както виждате. Два часа! Но така е, когато говорим за любимото си хоби. Надявам се да имате търпението да ни изслушате, а и да ви бъдем полезни. Не можахме да качим файла в подходящ за целта подкаст сайт, но за това ви предлагаме възможност да си го свалите или да гледате бръщолевията ни в Youtube вариант.

Участници в подкаста са: Деян (BigBoxGamer), Митко (BigBoxExplorer), Ицо (BigBoxGeek) и Боян Евстатиев от Клуб за настолни игри 73.

Четири човека говорим за нашите любими настолни игри до този момент. Малко се престарахме в дължината, но все пак това са 40 игри.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Собственик съм на кафене с настолни игри насочено към хората без опит в игрите. Стремя се да играя всички модерни и актуални настолни игри, но се опитвам да давам светлина основно на по-странните, по-отритнатите, по-апокрифните и тези игри, които рядко се появяват под прожекторите. Имам дългогодишен опит като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*