неделя, юни 7, 2020
Заглавна страница » Енциклопедия » Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers
Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers

Топ 10 любими настолни игри на BigBoxGamers

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Добре дошли в празничния подкаст. Топ 10 любими игри! Малко се разпуснахме, както виждате. Два часа! Но така е, когато говорим за любимото си хоби. Надявам се да имате търпението да ни изслушате, а и да ви бъдем полезни. Не можахме да качим файла в подходящ за целта подкаст сайт, но за това ви предлагаме възможност да си го свалите или да гледате бръщолевията ни в Youtube вариант.

Участници в подкаста са: Деян (BigBoxGamer), Митко (BigBoxExplorer), Ицо (BigBoxGeek) и Боян Евстатиев от Клуб за настолни игри 73.

Четири човека говорим за нашите любими настолни игри до този момент. Малко се престарахме в дължината, но все пак това са 40 игри.

Преглед на статията

Оценка

Накратко: Моля подкрепете ни като дадете оценка, харесате и споделите това ревю! Ако се чувствате разговорливи можете да ни оставите и коментар. Уверяваме ви, четем всички коментари!

Потребителска оценка: Бъди първи!
0

За Деян Георгиев 'BigBoxGamer'

Деян Георгиев 'BigBoxGamer'
Името ми е Деян. Считам се за вярващ християнин и като такъв очевидно държа на някаква ценностна система, но освен това и на хората. Хората, според мен са центъра при играенето на настолни игри. Вярвам в семейните ценности и често погледът ми над игрите е завъртян по този начин, тъй като самият аз съм семеен с прекрасна съпруга и три деца. От години работя като сценарист в телевизията, предимно на комедийни предавания и затова от време на време пускам неуместен и несъдържателен хумор, който понякога е толкова тъп, че са налага да го обяснявам.

Отговори

Няма да публикуваме електронната ти поща. Задължителните полета са маркирани *

*